Post by gredinabkemu on Feb 6, 2022 21:12:36 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Turbo Dismount™ Simulyatorlar wyr
Premium biraz eğlendi ve bir süre sonra yeni arabalar ve seviyeler yok gibi işler sıkıcı hale geldi. Bir seviye editörü olması gerekiyor, böylece pc oyuncularının seviyeleri mobil için aynı hale getirmek için birliğe ihtiyacı yok.
Merdiven Çıkarma
Harika bir oyun, mobilde olduğunu anlamadan önce bir sürü video izledim. Çok oynamaya başladım ve aşağıdakileri seviyorsanız önerilen her şeyi satın aldım: fizik yıkımı, bez bebekler ve kahkahalar.
Tamam ilk başta bu oyuna bayıldım ama fan seviyesi sonra hızlı gitmeme izin vermedi ve nasıl oynanacağını bilmediğimden değil ama girdabım gecikmeye devam etti sonuna kadar tuttum ve geri geri gitti yavaş bölüm bu yüzden anlama
SADECE OYNUYORDUM VE SONRA OYUN KAPANIYOR SONRA HER ŞEYİ KAYBETTİM BU OYUNDAN NEFRET EDİYORUM
neden telefonumda hangi dosyaların olduğunu, sahip olduğum diğer uygulamaları ve tarayıcı geçmişimi görmen gerekiyor? Müdahaleci olmanın yolu.
çok eğlenceli ama daha fazla serbest seviye ve daha fazla karakter ve araba yapmak istiyorum
Oldukça eğlenceli ama bir süre sonra sıkıcı oluyor.
Ahh bu oyun şimdiye kadarki en iyi oyun ama tüm arabaları sevdiğimde yeni bir araba istersem reklam izliyorum ama bu sadece 3 deneme denediğimde seviyeyi rekabet et bu sadece araç için 3 saniye dene plz düzeltmesi nihai denemek istiyoruz plz bu özelliği ekle plzzzz bu oyunu sevdim plzzz addddd
Bu oyunun yaklaşık #beş yıldızlı olduğu fikrini kesinlikle seviyorum!!
oyun güzel ama yavaş yükleniyor
Komik! Farklı arabaları, insanları ve pistleri severim. Tekrarını da severim.
gerçekten eğlenceli bir oyun. kesinlikle tavsiye ederim. tek kötü yanı, bir tekrarı yalnızca bir kez iki kez göremiyorsunuz. Eğer iyi bir enkazım olsaydı, onu sadece bir kez görebilirim. Ve başladığınızda, tüm Haritalar ve araçların kilidi zaten açılır. tüm engeller çok
Keşke bütün oyunlar böyle olsa, kendi arabalarını kendi karakterlerinle kaza yapmak için seçebilirsin Keşke bunun ikinci bir kısmı olsaydı, o zaman küçük güvenlik kukla kazasını bir arabada iki arabada görmek çok eğlenceli olacak kere bence oyun bizi oyunun başka bir versiyonu yapmalı çünkü oyun o kadar iyi ki sadece ikinci bir versiyona ihtiyacı var doğru
Ölümü sevmem ama bu oyun süper havalı Nasıl şapka takılacağını buldum ve kalbimi taktım Bu oyunu beğendim bu yüzden dört yıldız veriyorum
Her telefon için optimize edilmeli
Oyun super stres ata bilmek ve gulmek icin tavsiye ederim.
arkadaşlar mehmet akarsu oyunu beğenmemiş olabilir ona sövmek beden mi zevki zevki sizene amk
Oyunu yaklaşık 2 ay oynadım. Deneyim harikaydı. Ancak 2 haftadır oyun donuyor ve ilk çalıştırmadan sonra çöküyor. Oynayamadığım oyun. En kötü yanı, "yüksek verimli hızlı otomatik yanıt" e-posta sistemidir. Ben ödeme yapan bir müşteriyim, ancak yaşadığım sorun hakkında kimseyle konuşamıyorum.
Harika bir konseptten hoşlanıyorum ve wifi kaybederseniz iyi bir yedek olabilir
Hey bir harita paketi satın aldım ve varsayılan haritalara girdiğimde dlc harita paketi 0.99$'a aptal gemiye geri döndü.
Oyun çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel (üste kalsın diye rastgele) Sksksksksksksksksksskksskskksksksksksksksksksksksksksksksksksskskskskskskskskskskskskskkskskskskskskskskskskskskssksksksksksksksksksksksksksksksksskskskskskskskskskskskskekskeksksksksksksksksksksksksksksskksksksksksksksksksksksksksksksksksskskskskskskskksksksksksksksksk
Brain Out: Can you pass it? Sestavljanke ycpu
Telefon durumumu okuma ve hafızamı okuma iznine ve içeriği silme yeteneğine sahip olan uygulamayı oynarken kendinizi güvende hissetmeyin.
Bu oyunu küçükken oynamıştım çok güzel ama etkinlikleri ve ödülleri olsa çok isterdim ama önemli değil
oyunu seviyorum ama kontroller çok kötü. Denetleyici modunda takılı kaldı. Ve değiştiremiyorum şapkam nefret ettiğim bir şapkaya takıldı!!!!😠. Üretici PLZ için not BU PLZ'yi düzeltin.
Oyunu indirmek için avcılık dinozor mod para. Indir sesli kitap ...
Nenxe k9tu yuklemeyin
Turbo Dismount™ 시뮬레이션 xpck
igrenc
bu oyundan hiç sıkılmam 100 yıldız veririm olsa!!!
Söyleyebileceğim tek şey, bu efsanevi bir oyun. Harika ve omurganızı ve kafatasınızı kırabilirsiniz. Şiddetle tavsiye edilir
OYUN ÇOK GÜZEL AMA ARABALAR VE MAPLER ÜCRETSİS OLSA DAHA İYİ OLURDU AMA YİNE DE İYİ
ugrec tavsie etmem boioik gibi hic sevmedim 0 yildiz
Oyunda çete fln olsa daha güzel olur
Bu ne AMK tüm arabalar paralı sadece 2 tane araba var
Turbo Dismount™ Simulasi fgck
Bu oyunu seviyorum ama keşke yapay zeka arabalarıyla kafa kafaya çarpışıp kaza yapsan
yanlışlıkla bir şey satın aldım ve kartımı takmama bile izin vermedi ve iade ettiğimde ve tabletlerim öldüğünde parayı geri alıp almadığımdan emin değilim
Oyun mükemmel o kdar güzelki bu oyuna kötü diyen oynamayı bikmiyordur ama arabalar çok az haritalar paralı hatta arabalar bile ama oyun mükemmel kardeşim bile oynuyo hipnoz oldu
Bunu tabletimdeyken test ettim ve çok çılgınca ve harikaydı ve akıllara durgunluk veriyordu Ve çok çılgınca
Oyunu her zaman sevdim ama lütfen pc'deki gibi göz atma seviyeleri ekleyin çünkü oyun gibi sıkıcı oluyor bunun için beş yıldız