Post by gredinabkemu on Feb 6, 2022 21:03:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל פריצת גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Block Master for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
זה כל כך קל לשימוש והחברים שלי תמיד מתגרים בי שיש לנו דמות חדשה עכשיו יש לי גם בגלל האפליקציה הזו
אַשׁפָּה. זבל מוחלט, זה לא עובד וכשאני לוחץ על התקן הכפתורים פשוט נעלמים.
Robots vs Tanks: 5v5 Battles Arkada rqd
לדעתי, אני חושב שזו אחת האפליקציות הכי טובות של Mc mod שיכולתי לסדר כי היא בעצם עושה את מה שכתוב בשם שאתה מוריד את המוד ואתה משחק איתו אז זו עד כה האפליקציה הכי טובה שיכולתי למצוא עבור מודים וסקינים .
קריר
כשהאפליקציה הזו הותקנה היוטיוב שלי התחיל לקפוא והמערכת שלי תמיד קורסת אז ניסיתי לא לפתוח את יוטיוב וניסיתי למחוק את האפליקציה הזו והיא לא קופאת יותר והמערכת שלי לא קורסת יותר. אז בבקשה תקן את הבעיה הזו
לאחר שימוש זמן מה באפליקציה, היא ניתקה אותי מחשבון המיינקראפט שלי, היו לה גם הרבה תוספות. לדעתי זו אפליקציה נוראית לא להוריד!!
אני שונא את האפליקציה הזו תמיד תגיד בדוק את חיבור האינטרנט שלך אבל יש לי חיבור לאינטרנט אוף אז נתתי לו 2 כוכבים
אפליקציה נהדרת באמת שימושית עבור תוספות, מפות וסקינים בדרגת 5 כוכבים.
האפליקציה הזו נהדרת אבל אני לא יכול להתקין את הבניינים
אני מאוד אוהב את האפליקציה הזו, התוספות נהדרות וגם הדברים האחרים נהדרים.
אני חושב שזה יישום טוב אבל כמה גרסאות של MINECRAFT לא עובדות וזה בסדר בשבילי. תודה על האפליקציה היפה הזו.
Block Master for Minecraft PE Забава brd
אני שונא את זה! אני אפילו לא יכול להוריד מפות או משהו שהוא כל הזמן אומר שהיבוא נכשל במיינקראפט שלי המאוס נהדרים אבל אני אפילו לא יכול להוריד שום דבר! בבקשה תקן את זה אני מאוד אוהב את החומר שבו
רוב המשחקים הם למחשב, לכן אני אפילו לא יכול לשחק בהם או לטעון אותם, אבל המשחקים טובים. עדיין יש לי בעיה עם זה, אפילו כתוב MCPE. אז.. בבקשה תקן את זה.
זה טוב אבל זה לא נותן לי לשחק😭😭😭😭😭
Block Master for Minecraft PE Hiburan pfx
אני לא יכול להוריד את כל התוכן חוץ מהסקינים. בכל פעם שאני לוחץ על "התקן" תופיע מודעה אך ההורדה לא מסתיימת, היא אומרת "בדוק את חיבור האינטרנט שלך". אבל יש לי חיבור יציב ויש לי עומס. אפילו ב-WiFi זה לא עובד. פרסומות מאכזבות מאוד 😤.
אתה פשוט מעתיק את MCPE MASTER. ה-PE שלך מבאס באופנים אחרים הוא מזויף כמו רובים ושריון, ובכן, הכל מזויף, אם אתה יוצר משחק כזה תוודא שהוא אמיתי, MCPE MASTER הוא הטוב ביותר שכל מה שאתה רוצה נמצא שם כמו אימה, מפות, סקינים , ומודים.
אני לא אוהב את זה כי אתה לא יכול לחפש סקינים אני לא מוצא סקינים טובים זה בקטעי סקינים הוא טוב אבל אני לא אוהב את הסקינים
אני לא יכול להוריד שום דבר בזמן ההתקנה ויש הרבה פרסומות. השתמשתי בו לפני הרבה זמן הכל עבד אבל כשאני מוריד אותו מחדש עכשיו. זה לא עובד בכלל!
מובייל IGN ISRAEL Genshin Impact גיימסקום
אני אוהב את זה שאנחנו יכולים להשיג בית וחנות אבל אני לא אוהב את זה שאנחנו צריכים לצפות בפרסומות, אתה יכול בבקשה לתקן את זה
מעולה 1. זה עובד סופר טוב 2. אני אוהב את האפליקציה הזו בגלל ש.. אני אוהב לשחק מיינקראפט עם מודים ומי שאוהב לשחק מלאכה שלי עם מודים אבל יכול לעבוד רק על חלק מהם אז קבל את האפליקציה הזו!!!!!!!!! !
אממ אני הולך לדרג את זה ב-3 כוכבים כי בכל פעם שאני מוריד מפה או משהו, כשאני פותח מיינקראפט רק מפה אחת או חבילת מרקם הופיעה במשחק שלי כל החבילות האחרות לא אז אני צריך להוריד ואז לפתוח ולהוריד אז פתוח בכל פעם שאני מוריד משהו שאני צריך לפתוח את מיינקראפט ואחריו אני שונא לעשות כי זה לוקח כל כך הרבה זמן לטעון, אבל אני עדיין אוהב את זה!!
Block Master for Minecraft PE መዝናኛ qjzl
יש לו הרבה מפות מגניבות! ומודים! ועוד הרבה דברים אחרים! ממש מומלץ!
זה עובד נהדר; יש מפות מצוינות, תוספות ועוד הרבה יותר; ותהליך ההתקנה הוא חלק. אני ממליץ על האפליקציה הזו לכל השחקנים.
זו האפליקציה הכי גרועה אי פעם היא טובה אבל היא אבל העניין הוא שאני לא יכול לטעון את מיינקראפט זה תקוע על מסך הטעינה כמובן שזה עדיין האפליקציה הכי גרועה שאתה לא יודע איך לעשות אפליקציה טובה
עולם היורה המכונית היא לא עובדת אם אני משריץ את המכונית והיא מולידה את העכביש
Много обмана
זה עבד כולו מיינקראפט. אני רק רוצה לבנות טירה לכפר שלי ואז מצאתי את האפליקציה הזו... זה כל כך שימושי
אפליקצייה טובה!!אני מוריד מוד בשנייה!! אפליקציה מעולהההה!
נתתי לו שלושה כוכבים כי זה לא נותן לי את הבחירה בדברים שלי והבניינים חסרי תועלת לחלוטין. זה לא הוספת הבניינים בעולם שלי. אבל אני אוהב את זה בכל אופן. אני יכול ליצור משפחה. אני אוהב את זה
זה עובד אבל הבעיה היא שיש הרבה פרסומות. אני מתכוון לכל כפתור שאתה לוחץ על מודעה ולפעמים זה אפילו לא נותן לי להוריד תוספת, מפה, עור וכו' ופשוט צפיתי במודעה בלי סיבה בכלל. 2 פעמים
טוב מאוד מאוד
אני לא יכול לבנות בנייה בעולם שלי💔😠
אפליקציה נחמדה, אבל כשאני מנסה לשחק את התוסף שהתקנתי זה לא עובד.. אבל האפליקציה כל כך טובה... היא לגמרי עבור מיינקראפט....
אפליקציה שווה רצח כדאי להוריד לא מורידה שהוא ורוסים אני בדקתי במשך חמישה חודשים ויש מלא מלא מפות ומלא מלא מה לעשות
ובכן, אני לא בטוח למה אבל התוספות לא עובדות. אנא תקן את הבעיה הזו.
זה נהדר ואני נותן לו 5 כוכבים וזה אמיתי!!
זין בתחת
מפות ממש טובות אני אוהב את הדבר הזה אני משתמש בזה כמו כל מפה שאני משחק אני אוהב את כל התוספות וההמונים והכל
טוב רצח
אתה צריך לזכור לסגור ולהתקין רק אחד בכל פעם. מדהים לגמרי. אפשרויות נפלאות.
5 CATEGORIES WITH HUNDREDS OF MODS FOR MINECRAFT! ๏ Lucky Block. ๏ Pixelmon. ๏ Weapons and cannon. ๏ Cars and transport. ๏ Furniture and houses. SKINS. FIND
כנראה האפליקציה האהובה עליי פשוט יותר מדי פרסומות, כל כפתור שאני לוחץ עליה תמיד מציגה מודעה מעצבנת. רק בבקשה אל תציג יותר מדי מודעות, אני בסדר עם אין הרבה מודעות