Post by gredinabkemu on Feb 6, 2022 20:50:51 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
Šo spēli sauca par mēmu kariem, taču tā ir patiešām forša spēle, un tā ir nedaudz smieklīga, grafika ir nedaudz smieklīga, taču tā joprojām ir pārsteidzoša, jums vajadzētu izveidot Godzilla !wars, ko es izdomāju savā prātā, bet es ceru, ka jūs izveidosit šo spēli. jo jums vajadzētu, bet, ja jūs to nedarīsit, es uzrakstīšu šo spēli ar vienu zvaigzni, kad spēlēšu šo spēli, man ir jetpack un ieroči, kas ir pārsteidzoši, un man tas patīk, patīk, patīk!!!!! (Es mīlu GODZILLU!!!!!!!)
Man nav visas spēles Madia faili ir leģendas Man ir viena spēle
Laba spēle, bet varbūt novērtējiet nolemtību un ielieciet helikopteru mašīnas un ieročus ...... BET LABA SPĒLE TURPIET LABO DARBU
man tas patīk! Viss ir lēts! Un jūs varat darīt, ko vien vēlaties, man tas patīk!
Kas radīja šo spēli
Memes Wars 動作 exhw
Šī spēle ir tik smieklīga, bet tā ir nepatīkama
Pirkumi man nedod monētas
Tik daudz hakeru! Un spēlētāji turpina mani spārdīt bez iemesla! Tik daudz reklāmu un, lūdzu, nelejupielādējiet, tā ir tikai laika izšķiešana. Pat ieroču grafika ir vissliktākā. Neklausieties tos 5 zvaigžņu vērtētājus. Un es neiesaku šo lietotni/spēli.
Tas vienmēr tiek ielādēts, un es nevaru spēlēt spēlē
Spēle vienmēr kavējas, tad es aizvedu uz galveno izvēlni
ES mīlu šo spēli. Mans raksturs liek man smieties, jo tas izskatās. Arī ļoti jautra cīņa.
spēlē ir kļūdas, jo tā tikko izlaida mani uz serveri, es grasījos izklaidēties ar savu brāli, viņš ir sīcis. Vai varat lūdzu salabot šo spēli vai izdzēsiet, labojiet spēli lūdzu
Forši
Es to ienīstu, tas viss mani izrauj no spēles
Man patīk spēle, bet snaipera šautene nedarbojas, kā arī tā ļoti traucas, kad jūs atdzimst, un, lūdzu, pievienojiet vairāk ieroču, spēlējot spēli un automašīnas
Umm
brālis, es samaksāju 2 dolārus, un tur bija rakstīts, ka maksājums nav veiksmīgs, tāpēc es to izdarīju vēlreiz, un tajā bija teikts, ka maksāju, bet veiksmīgi, tad es lika man maksāt četrus dolārus un nedeva man monētas, brāl.
Tas izietu no spēles
Ur at wordk.L Džeksons knngwld l nnghi vnu
Gg man patīk spēlēt to līdz 2 stundām dienā tikai prob ir toksisks spēlētājiem
tas nedod jums iespēju kādu nošaut
Šī spēle patiesībā ir ļoti jautra. Sākumā man tas likās stulbi, bet pēc atskaņošanas tas ir lieliski.Man šķita jautri pirkt lielākas un labākas lietas, kas vērstas pret cilvēkiem un draugiem. Ja jūs lasāt šo un joprojām domājat, ka tas nebūs īpaši jautri, tad izmēģiniet to pats, un tad jūs pats būsiet līdzīgs man, un jums tas patiks, un novērtējiet to pirms atskaņošanas.
Filipīnas, lūdzu, kāpēc
Id nesaglabāju savas lietas, jo es to nejauši atinstalēju, un pēdējo reizi, kad to darīju, es to darīju uz īsu brīdi, bet es to atguvu un man bija 88 LVL, bet tā ir laba spēle.
lieliska spēle, bet būtu forši, ja pievienosi spēkus un burvestības un pūķi un vari ar to lidot, pievieno administratoru 100 monētām un mega VIP par 200 monētām un pievieno veidlapas
pēdējās dienās tas darbojās labi. Es mēģināju to atvērt, bet nē, tas neļaus man spēlēt
Nē, šī ir sliktākā spēle, neiet iekšā. Tāpēc, lūdzu, neinstalējiet šo. Tik daudz laika tiek ielādēts, bet iekšā nav tikai iekraušanas laiks
Memes Wars მძაფრსიუჟეტიანი uyl
Labākā spēle jebkad. Es sasniedzu 50. līmeni un atbloķēju visus ieročus, kartes un automašīnas, lidmašīnas un velosipēdus. Pēc tam es pievienojos PvP režīmam un 30 reizes nogalināju ienaidniekus. Uzlabota spēle👍🏻👍🏻
Spēle ir visu laiku labākā spēle, ko es mīlu šī spēle ir ļoti laba, bet es esmu tik dusmīga, ka tikko ir atjauninātas piecas vai vairāk spēles, un tas liek man izdzēst vēl vairāk. tiešām tiešām tiešām ļoti traki!!!!!!!!!!!!!!! Lūdzu, nedari man to mēmu Wars
Es pat nevarēju atrast citus spēlētājus
Lieliska spēle, taču izveidojiet to tā, lai jūs nevarētu savainot sevi vai savus komandas biedrus, es turpinu mirst granātmetēja dēļ, kad nārstoju tieši tad, kad nārstoju, es mirstu
Memes Wars მძაფრსიუჟეტიანი uyl
Kāpēc tas vienmēr saka "atjaunināt" un es jau to atjaunināju?
Džons C pret x
Tas ir ļoti labi, jo jūs varat izsaukt jebko, jūs varat izsaukt pūķus mājdzīvniekus jebko, un U ievadiet un ielieciet savā iemiesojumā jebko, izmantojot tādus kā abibit naudu, piemēram, atmest naudu par to.
WOW
Jūs, puiši, sūkāt pp caurumu!
Šī spēle ir forša, bet izskatās, ka tā ir kļūda singel player skaties šeit tomas paskaties šeit seja, kas pilnīgi atšķiras šī spēle nav priekš manis novērtēt vienu sākumu
šī spēle ir muļķības gabals ***
Laba spēle!
Man tas patīk, bet tas turpina sabojāt
Tā ir ļoti jautra spēle, ko es spēlēju kopā ar draugiem visu dienu šajā spēlē, un man patīk arī tas, ka tā ir bezmaksas. Es nesūdzos par grafiku vai neko, ne arī mani draugi es spēlēju ar saviem brālēniem, un tā ir ļoti jautra spēle, bet viena problēma lūdzu, vai varat pievienot spēlētājus, jo es tiešām vēlos pievienot citus spēlētājus un vai varat ievietot balss tērzēšanu spēlē, jo tas būtu noderīgi. Paldies paldies par spēli
Tātad no tā, ko es zinu, nav mēmu (es nesekoju līdzi mēmiem), es domāju, ka tas ir jautri, bet vai varat pievienot pogu, kad izveidojat serveri bez pvp, tas smilškastē tiek parādīts
tas nedarbojas, kad es nospiežu atskaņot, tas tiek ielādēts ilgi! tāpēc, ja jūs neizlabosit šo kļūdu, es uzlikšu vienu zvaigznīti, tāpēc izlabojiet to!!!!!!!
Uzmācīgas reklāmas visur. burtiski jebkura pusotra minūte ir sasodīti pievienota, kas nozog jautrību
Jdjdjjdkdicr menisks lech Oksnards fanny baby's Bahr liek mums izliekties aizņemts labestīgs Venecuēla tic
šī ir profesionāļa un labākā spēle, jo šī spēle ir paredzēta vairākiem spēlētājiem un ļauj pievienoties. un jaunākais atjauninājums tik daudzās kartēs, tik daudz automašīnu, tik daudz ieroču un tik daudz ādu un tik daudz mājdzīvnieku, Memes Wars ir forša spēle un jaunas citas un tik daudz līmeņu, bet n līmenis ir tikai (30), bet es spēlēju visas dienas 20 bet visi mači zaudēti
Exp josla ir salauzta
Pārāk daudz 30 sekunžu reklāmu, kuras nevar izlaist, pretējā gadījumā spēle būtu bijusi lieliska
Kad es devos spēlēt, es redzēju puisi, kuru sauca par karali, viņš sāka uzlauzt severus, viņš nogalināja cilvēkus ar uzlaušanu, un viņš kļūst par saimnieku ikreiz, kad pievienojas severam, lūdzu, atbrīvojieties no hakeriem.
Clash Royale Strateegia oumt
Memes Wars 動作 exhw
uh