Post by gredinabkemu on Feb 6, 2022 20:44:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифікувати багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Замість невеликих оголошень, які я можу пропустити, він завжди показує повні довгі оголошення, і щоразу після завершення оголошення гра зупиняється на екрані завантаження.
Я дуже люблю цю гру, зараз я маю 30 рівень у будь-який день, коли я граю в гру чи оновлюю вежу чи іншу оборонну річ, але час оновлення дуже довгий, два дні або 1 день 10 годин, чекайте оновлення ..але тоді будьте як гра та чекайте для цього 💕
Те, що ви не можете заробляти героїв і повинні їх купувати, дратує, принаймні дайте нам найгіршого героя безкоштовно, дуже дратує. Крім того, це міцна гра
Круто, вбивця часу
НЕ ХОЧЕТЕ РИКЛАМИ ВІКЛЮЧІТЬ ІНТЕРНЕТ!
Коли я починав цю гру в автономному режимі, це добре, але після того, як я закінчую рівень 10, коли я граю на рівні 11, мені потрібно мати підключення до Інтернету, це відстой!! Це не офлайн-гра, і коли я досягну рівня 26, коли я знову відкрию, вся гра повернеться на рівень 1 і почну знову, я не буду рекомендувати її 👎👎👎
Чудова гра, але коли ви збираєтеся додавати більше рівнів, було давно
це хороша гра, для того щоб грати на рівнях, вам не потрібно енергії чи чогось іншого. Але я пропоную вам розібратися з вежами, Mabe поставити систему прицілювання. напр. перший, останній, сильний, слабкий, також коли ви оновлюєте вежу на одному з країв карти, вона переміщує вас до середини карти, що в деяких випадках може призвести до смерті. 😐
не дозволяє мені підключитися до магазину, будь ласка, виправте це, намагався видалити та перевстановити, але почав з самого початку.
Не погано, граю вже 4-й рівень
Шедеври
Хороша і гарна стратегія, в мене дитина в захваті відірвати неможливо від ігри.
Гра класна
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade jlfr
Супер
Ігора хороша но реклами замахують
11-й рівень - гра стала!
Мені нагадує гру «Зоряні війни». Гарна графіка, трохи смішна (екран завантаження потребує часу, щоб зробити зачіску).
Реклама задрала....
Таких по більше б ігр
Хоча гра захоплююча, вона надто повільна. Потрібно почекати день+, щоб почнеться оновлення. Якщо ви не витрачаєте гроші. Неможливо заробити дорогоцінні камені, крім перегляду відео, яке обмежено 1 відео/1 день
Чудова гра, але я не можу увійти через Facebook і не отримую підкріплення кожні 4 години, якщо це було б виправлено, це дало б вищий рейтинг
Досить весело та захоплююче, але вимагає багато шліфування, для гравців F2P щоденні завдання – це спосіб отримати безкоштовний діамант.
Ця гра дивовижна. Раніше я грав у неї на своєму планшеті, і тепер я хотів продовжити свій прогрес, використовуючи пов’язаний обліковий запис Facebook, просто щоб дізнатися, що ви ВИМИНУЕНИ зіграти кілька рівнів, перш ніж ви навіть зможете отримати доступ до панелі налаштувань, тому що ви буквально ВИМИНУЕНИ натисніть понад 30 кнопок. Почувався, як з дитиною, яка ніколи раніше не грала в гру.
エイリアンクリープ TD-エピックタワー攻防 頭脳系 effr
Весела гра, але сумна може зайти так далеко, поки гра не плачу за грошима, а не для мене
Гра хороша, але коли я граю в подію, я натискаю кнопку відтворення, але я не граю в подію. Будь ласка, виправте проблему. Гра хороша, але наші війська мають дуже низький збиток, і якщо вам доведеться купити героя, ви повинні заплатити. Будь ласка, усуньте проблему.
Я люблю цю гру, просто оновіть її. Для багатьох героїв і рівнів, і я люблю ворогів і боса, мені подобається ця гра
На кожному етапі він хоче, щоб ви заплатили, а не насолоджувались грою деякий час. Гарна графіка та захоплююча гра, але вона просто хоче, щоб ви були настільки розчаровані покупками. Просто відчув жадібність. Видалено
Найгірша гра, яка коли-небудь каже нам давати гроші і не дає нам жодного варіанту отримати більше мікробів, героїв тощо...... це жарт, марна трата часу, щоб грати, змії (гра на старому мобільному) НАБАЧНО КРАЩА, ніж ця .Ця гра ВІДОМНА .Play store, будь ласка, не підтримуйте такі ігри, це знизить ваш рейтинг
будь ласка Повна безкоштовна офлайн-гра та оновлюйте цю гру, я граю 25, залишаю та завантажую вміст, але це не оновлений рівень, рівні гри повертаються назад. ,,
Вбивця часу
після кількох 20 етапів вони роблять гру неможливою виграти. тож варіант – викласти реальні гроші. що сумно бачити. тому, якщо у вас є гроші, які можна витратити, грайте тільки в них.
Alien Creeps - Tower Defense სტრატეგია ugtp
Крутяк
Захоплююча весела гра. Це заважає роботі та особистому життю.
Захоплююча гра, яка згасає через пару тижнів. Потрібно більше рівнів і безперервний режим. Після завершення немає сенсу грати в нього.
мені весело. Але немає оновлення для наступного рівня? Принаймні дати більше подій. Коли ви завершите всі рівні, ви зможете грати з ними
Мені сподобалася ця гра, але проблема в тому, що я не можу зберегти гру без облікового запису FB.
Підручник такий поганий, а на рівні 4 це заплутано! Це не дає багато підручників для деяких карт. Взагалі не має сенсу.
навіть ви оновлюєте всю свою зброю, ворог також оновлюватиметься, поки ви не зможете перемогти їх, і врешті-решт ви видалите цю гру, що розчарує та втратить час
Змішані почуття. Непоганий td. Поки що я не стикався з платним доступом за проходження звичайних місій. Зараз граю в подію, яка, на мою думку, стає все складнішою, оскільки я знову і знову програю ті самі рівні. Раніше мені вдавалося кілька разів перемогти середню складність, але тепер я швидко перевантажуюсь в останньому раунді. Я думаю, що гра робить це навмисно, щоб спонукати мене купувати abhero або витрачати гроші іншим чином. Я збираюся відійти від цієї гри. Примусова реклама без винагород також є великою перешкодою
Хижацька платня за гру. Занадто наполегливий з мікротранзакціями